fbpx

Referenties

Shell

Kees van Someren (Quality-management Advisor)

“De Q4All training geeft in korte tijd de essentie van LEAN aan en creëert de  behoefte om er meer van te willen weten”


GVT

Lette Vrijhof (Quality & Project Manager)

 Lette over de Quality for All Experience: “Interessante training die voldeed aan mijn verwachting. Op leuke wijze met interactief spel, in jip-en janneke taal, het gedachtegoed, snel, helder gemaakt”. 


Result Laboratorium

Jeannet Rietman (stafmedewerker kwaliteit)

“Zinvolle Experience. Ideeën opgedaan om te gebruiken op het lab, met name om medewerkers te prikkelen”.


Van Baaren Aannemers

Liane Ravesteijn

Liane over de Quality for All Experience: “Leuke training waardoor veel ideeën ontstaan voor verbetering en waardoor je weer eens kritisch kijkt naar de processen in je werk ;)”.

Willemijn Berkelaar 

Willemijn over de Quality for All Experience: “Een boeiende training, die je goed kan toepassen op de werkvloer”.


Zeus-Advies

Lonneke Achthoven (eigenaresse)

Ik heb Esther leren kennen als een gedreven persoonlijkheid die de gemaakte doelstellingen nastreeft. Ze maakt een concreet plan met diverse lagen binnen de organisatie. Met Esther heeft u de juiste persoon te pakken die u helpt processen te optimaliseren en doelstellingen te bereiken”.


Lavoor 

Colinda Rijper ( directeur basisschool):

Colinda over de Quality for All Excperience: “Geïnspireerd het weekend in! Deze training heeft mij verspillingen in processen leren zien en het effect daarvan. Ken je klant! Wat is toegevoegde waarde voor de kinderen / ouders? Bepaal samen met je team de beste werkmethoden. Mooie combinatie van herkenning, bevestiging en eyeopeners !”

Vera Martens (locatie coördinator):

Vera over de Quality for All Experience: “Het lean principe is zeer goed bruikbaar in het onderwijs. Zeker goed om te bekijken wat “verspilling van tijd” is. Tijdens de training, een stukje bewustwording gestaafd op theorie. Nu in de praktijk! Zin om te gaan oppakken!! Top!”.


Jan Snel

Edwin van Duivendijk (kwaliteitsmanager Jan snel)

“Esther is betrokken en werkt gestructureerd. Door haar vakbekwaamheid ziet ze snel waar er nog kwaliteitsverbeteringen door te voeren zijn. Ook is ze zeer kritisch en durft ze keuzes voor te stellen aan elke laag in de organisatie. Het uitgangspunt bij haar keuzes is het verhogen van de kwaliteit en niet alleen maar omdat het moet volgens de normen (ISO 9001 en VCA**).”


Enexis

Corne van Schilt (kwaliteitscoördinator Enexis MKV)

“De hoge mate van deskundigheid en met name de persoonlijke, directe aanpak wordt door ons management zeer op prijs gesteld, een waardering die ook onze medewerkers uitdragen. De grootste kracht van Esther is het inlevingsvermogen in de organisatie en problematiek van de klant zodat er nooit sprake is van een gestandaardiseerde dienstverlening maar wel van een op de klant gericht plan van aanpak. Wij hopen in de toekomst nog vaak gebruik te kunnen maken van de klantgericht expertise van Esther”.


Gea Peters  (Enexis)

Een werkgroep ISO-documentatie van het Meetbedrijf Kleinverbruik van Enexis B.V. heeft een op ons aangepaste workshop ISO+LEAN: 1+1=3 gevolgd.  Het idee is dat door zowel ISO als LEAN toe te passen, je echt meer waarde hebt. En dat bleek ook zo te zijn.  Alle deelnemers vinden de workshop leuk van opzet. Het begint met een theoretisch opfrisdeel over de kwaliteitsnorm ISO9001 en over LEAN. Vervolgens word spelenderwijs met lego en bouwstenen om een huisje te bouwen, duidelijk aangetoond dat goede visuele werkinstructies de lezer helpen het in 1 x goed te doen. Een aanpak die aanspreekt.  Het helpt ons bij het bespreken hoe we onze eigen werkinstructies meer LEAN kunnen schrijven, zonder aan duidelijkheid in te boeten. Veel meer kan worden afgestemd op de vaardigheden van de medewerkers. We oefenen vervolgens met eigen werkinstructies en bepalen samen een gezamenlijke doelstelling. Al met al een leuke en nuttige workshop die ons echt iets oplevert


Corine de Smit (adviseur kwaliteit bij Koninklijke Visio)

Esther is goed in staat om de stof over te brengen, enthousiast, heeft veel kennis en kunde over de materie, is flexibel en een fijne vraagbaak. Esther is een hele prettige coach met heel veel ervaring!  


ITB

René van Ommeren (COO/Chairman of the Board of Directors of the ITB Group):

“Esther is a real professional for supporting the implementation of 5-S in our company. She is able to communicate in a very easy way with all layers of our organization. A reliable expert that I recommend to all who would like to implement 5-S or several lean and six sigma tools.”


 

Andere tevreden klanten:

Docdata / Wilhelmsen Ships Service / Van der Helm Hudig / Ziggo / Politie  / Gemeente Eindhove / Intergas Energie / Braintech / Bogers installatieburo / Inofec  /ViaNorm / Det Norske Veritas / JP van Eesteren / Voerman Internationaal / Van Baaren Aannemers  / Loonbedrijf van de Velde / Triangle Logistics / Numan en Kant / Slaapstad  / rchitecten- en ingenieursbureau de rooij / Infra Totaal / Scholte Transport Groep / Scholte Verhuis Groep / Frank Evers Schilderwerken / Voorend loodgietersbedrijf / Schoonmaak en gevelreinigingsbedrijf Struijs / Schoonmaakservice R. de Jong / Toolcare Nederland