fbpx

Over mij

Esther Schuurmans

Jij wilt voorje bedrijf de beste resultaten behalen en verwacht van je collega’s dezelfde passie en pro-actieve houding om deze resultaten te bereiken.

Ik help jou met het bereiken van de beste prestaties vanuit de kracht van de werkvloer.

Mijn naam is Esther Schuurmans. Ik geloof dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn en dat iedereen een fantastische werkplek verdient. Ik geloof ook dat het de verantwoordelijkheid van iedere medewerker is elke dag met verbeteren bezig te zijn en ideeën om te zetten in resultaten. Ik geloof dat jij als kwaliteitsmanager, ondernemer of leidinggevende een belangrijke inspirator kan zijn. Jij bent in staat het beste uit de mensen te halen. Dat wil zeggen inspireren, motiveren en faciliteren van de medewerkers in jouw organisatie om het werk excellent uit te voeren. Ik geloof in de kracht van plezier op de werkvloer.

Ik kan jou helpen omdat ik heel snel de vinger op de juiste plaats leg en in staat ben teams in beweging te brengen. Ik breng verbinding tussen management en werknemers en tussen teams. Ik breng energie in teams. Ik leer medewerkers verspillingen in processen te herkennen en te elimineren.

Ik heb van dichtbij gezien wat het met mensen als zij niet tot hun recht komen. Dit maakt mensen passsief en uiteindelijk ziek. Ik heb ook gezien wat het met mensen doet als zij in hun kracht kunnen functioneren.

Ik wil een bijdrage leveren op de weg naar een excellente organisatie waar het fijn is om te mogen werken en waar de medewerkers gericht zijn op het leveren van toegevoegde waarde voor de klant. Dit betekent dat medewerkers proactief ingesteld zijn door zichzelf iedere dag de vraag te stellen: “Hoe kan ik mijn werk nog een beetje beter doen”? Dit is mijn bijdrage aan een betere wereld.
Graag ben ik voor een periode de kwaliteitscoach voor jou op dit pad.

Wil je nu al een eerste stap zetten? Download dan meteen mijn e-book Succes met lean en kwaltiteit. Vul je naam en emailadres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Esther